Energisk håndballglede i Brumunddal

Veldres håndballskole rullet videre og tiltaket ser fortsatt ut til å fenge klubbens unge spillere.

 
Full innsats: Veldre arrangerte i helga håndballskole i Brumunddalshallen og om lag 70 unger benyttet seg av tilbudet. Her er det Hans Stenberg som prøver å stikke av med ballen. Foto: Ringsaker Blad
Tiltaket med håndballskolen i Veldre startet rundt årtusenskiftet og målet med skolen er å skape håndballglede for de yngste. Da RB var innom Brumunddalshallen lørdag så det ut som klubben i kunne bokføre full måloppnåelse på dette punktet. Både energi, entusiasme og desibelnivå mer enn antydet at aktivitetene som ble lagt opp fenget skolens deltakere.
 
Instruktører fra a-lagene
Håndballskolen går over flere helger gjennom høsten og vinteren og for å gjøre det enda mer attraktivt for de unge og lovende har klubben fått i stand en ordning der spillere fra klubbens seniorlag rullerer på å være instruktører. Herrelagets 3.-divisjonsspillere var innvilget fri denne helga, men deltakerne på håndballskolen kunne knapt ha fått tak i en mer rutinert instruktør enn det som var tilfelle lørdag. Mette Nybakken har gått gradene i Veldre og har spilt i klubben i hele sitt liv og det var med stødig hånd klubbens veteran forklarte ungene hvordan øvelsen skulle utføres til en mer eller mindre lydhør forsamling. Enkle oppvarmingsøvelser med ball ble etterfulgt av ballkontrolløvelser før de etter hvert gikk over til å øve på pasninger mellom to og tre spillere. Til slutt fikk de skyte på mål der en av instruktørene var keeper.
 
Les hele artiklene hos vår samarbeidspartner Ringsaker Blad via link: 
 
Kamp om ballen: Alle midler ble tatt i bruk i kamp om ballen der øvelsen gikk ut på å legge ballen død i motstanderens område.
 
Erfaren instruktør: Mette Nybakken har hundrevis av kamper for Veldre og på lørdag instruerte hun på håndballskolen.
 

Følg oss på Facebook!

Våre samarbeidspartnere:

Støtt opp om Håndballens verdier!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift