Til alle idrettsutøvere!

123proff.no Treningsdagbok er et GRATIS verktøy til ALLE som ønsker å trene systematisk og målrettet. Det å føre treningsdagbok er faktisk også svært MORSOMT og INSPIRERENDE. Utøvere helt ned i 10-årsalderen bruker 123proff.no Treningsdagbok. Det er ikke nødvendig å bruke alle funksjonene, men tilpasse bruken etter det behovet som DU har! Til å begynne med kan det kanskje være nok å føre antall timer og følge med på din treningskalender.

Hvorfor GRATIS vil kanskje noen spørre? Vi har valgt å gi ut en gratislisens på treningsdagboken fordi dette er en fin måte å demonstrere hvordan vår totalpakke med 123klubb.no, 123proff.no og 123cup.no bidrar til en helhetlig og integrert støtte til idrettsklubbene. Vi håper derfor at dere som benytter dagboken kan være våre ambassadører inn mot klubbene slik at vi får spredd denne unike løsningen til flest mulig klubber. Dersom klubben bruker 123-produktene vil også arbeidet med treningsdagboken bli mer effektivt!

Du kan nå registrere bruker på 123proff.no Treningsdagbok (under) og ta verktøyet i bruk umiddelbart! Har klubben din 123klubb-hjemmeside, bruker du samme brukernavn og passord også i treningsdagboken.

Med Sportslig Hilsen,
Frode Samuelsen
Daglig Leder, Spoortz AS
123klubb.no-brukere Nye brukere (uten 123klubb.no bruker)
Send KXU til 2077 for å få tilsendt brukerinfo. Tjenesten koster 20,-.
Informasjon

123klubb.no er en web-løsning for idrettsklubber. Dersom klubben din benytter denne løsningen vil du oppnå mange fordeler med bruk av treningsdagboken. På samme måte vil klubben din dra store fordeler av den samme koblingen! Se om du finner din klubb i listen.
*OBS! Mobilnummer uten mellomrom
(dd.mm.åååå)